Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Vertikaaliseinä täyttää myös vaativamman kohteen tarpeet

FP-Tuotteiden toimitusjohtaja:

Vertikaaliseinä täyttää myös vaativamman kohteen tarpeet

 

Skyfold-seinien saaminen FP-Tuotteiden valikoimaan mahdollistaa vaativammankin kohteen tilanjakotarpeet, kertoo FP-Tuotteiden toimitusjohtaja Jani Järvenpää. Kattoon taittuvat Skyfold-seinät vapauttavat tilaa esimerkiksi lattialta ja seiniltä.

– Visuaalisesti Skyfold-seinä täyttää vaativammatkin tarpeet, sillä se ei vaadi muihin tilanjakoratkaisuihin verrattuna ympäröiviin seiniin tai lattiaan minkäänlaisia rakenteita, vaan avattu seinä on lähes huomaamaton, kehuu Järvenpää.

Myös tuotteiden monipuolisuus antaa asiakkaalle mahdollisuuksia valita erilaisia materiaaleja ja pintoja käyttötarkoituksen mukaan. Seinään on esimerkiksi saatavilla laaja valikoima pintavaihtoehtoja ja akustoivia materiaaleja. Seinään voidaan yhdistää myös valaisimia. Lattiapinnatkaan eivät ole ongelma, sillä vertikaaliseinä soveltuu tasaisen lattian lisäksi yhtä lailla nouseviin auditoriokatsomoihin tai luentosaleihin. 

– Seinällä pystymme jakamaan tilan erittäin hyvällä äänieristyksellä ja lattiapinta-ala on kokonaan asiakkaan käytössä, kun seinä varastoidaan kattorakenteisiin, Järvenpää sanoo.

FP-Tuotteille tilan tekemisessä tärkeintä on vahva tiimityö asiakkaan kanssa suunnitteluvaiheesta lopputarkastukseen asti. FP-Tuotteet auttaa asiakasta myös uusien vertikaaliseinien valitsemisessa, suunnittelussa ja toteutuksessa yhdessä Skyfoldin kanssa.

Koko valikoima täyttää korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit. FP-Tuotteiden tavoitteena on, että jokainen projekti valmistuu kustannustehokkaasti ja ajallaan. Tilojen on tarkoitus palvella parhaalla mahdollisella tavalla niin, että ne toimivat erinomaisesti vielä vuosien jälkeen.

 

Tutustu Skyfoldiin tarkemmin seuraavista linkeistä:

Skyfold nettisivuillamme

Skyfold-kohteita maailmalla

Virtuaalikierros ja videoita Skyfold-kohteesta