Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

Tässä tulee sisustussuunnittelijan uusi luottotuote!

FP-Tuotteiden uusi ääntä eristävä lasiliukuovi tarjoaa sisustussuunnittelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda esteettisiä ja rauhallisia työtiloja, joissa pienikin tila on käytetty tehokkaasti hyödyksi.

Tilankäyttäjien tarpeisiin suunniteltu, uusi ja innovatiivinen lasiliukuovi auttaa tekemään tiloista entistä muunneltavampia ja toimivampia. Lasiliukuovi ei tarvitse saranaoven vaatimaan avaustilaa, jolloin tilaa säästyy ja kalustaminen on helpompaa ja tehokkaampaa. 

Ääntä eristävän lasiliukuoven avulla voit muuttaa monenlaisia kohteita toimivammiksi, esteettisemmiksi ja rauhallisemmiksi. Äänieristyksen huipputaso (ääniluokka 35 dB) takaa rauhallisen työympäristön, ja myös tarjoaa yksityisyyttä ja tietosuojaa tilankäyttäjille.

Tutustu tarkemmin FP-lasiliukuoven tietoihin ja kuviin. 

Viihtyisyyttä ja valoisuutta

Lasiliukuovi on myös tyylikäs valinta, sillä lasielementit luovat avaruuden tuntua ja modernia sekä ylellistä tunnelmaa. Tuotteen visuaalinen yhtenäisyys lasiseinien kanssa sekä sen helppohoitoisuus ja valonläpäisevyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon moderneihin toimistotiloihin ja muihin sisustuskohteisiin.

Tuotteen edut:

– Huipputason ääniluokka (35 dB)
– Tilansäästö ilman keskilattialle menevää avaustilaa
– Yksilönsuoja ja tietosuoja
– Moderni, läpinäkyvä design
– Helppohoitoisuus ja valonläpäisevyys

Etsitkö ääntä eristävää lasiliukuovea, joka yhdistää tyylikkyyden ja tehokkuuden? Varaa aika ja tule Vantaan showroomiin tutustumaan tähän ääntä eristävään liukuvaan uutuuteen. Ota yhteyttä myyntiimme tai jätä yhteydenottopyyntö.