Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

FP-Tuotteet – tinkimätön tilantekijä

FP-Tuotteet on omistautunut suomalaisen rakentamisen laadun parantamiselle. Suunnittelemme ja toteutamme toimivia tilaratkaisuja, jotka ovat viihtyisiä, turvallisia ja ennen kaikkea pitkään käytössä kestäviä.

Ammattitaidolla ja
ajatuksella luotuja tiloja

Uskomme, että ajatuksella ja ammattitaidolla tehdyillä tiloilla on merkitystä. Ne parantavat tehokkuutta ja hyvinvointia työpaikoilla, tekevät arkielämästä sujuvampaa ja saavat julkiset ympäristöt toimimaan paremmin kaikkien kannalta.

FP-Tuotteilla on Suomen kattavin valikoima tilojen luomiseen, jakamiseen ja muotoilemiseen liittyviä tuotteita. Meidät tunnetaan muuntojoustavien tilojen asiantuntijana, ja huolehdimme siitä että asiakkaamme saavat käyttöönsä uusimmat ja toimivimmat tilanjakoratkaisut. Kehitämme jatkuvasti uudenlaisia tuotteita tilojen tekemiseen ja tuomme maahan kansainvälisiä huipputuotteita sekä uutuuksia.

Olennainen osa toimintaamme on palveluketju, joka alkaa asiakkaan kanssa yhdessä ideoimisesta ja suunnittelemisesta. Valitsemme, ja tarvittaessa räätälöimme, tarkoitukseen sopivat tuotteet ja asennamme ne tilan vaatimusten mukaisesti. Huoltomme vastaa siitä, että tuotteidemme käyttöikä on pitkä.

Olemme tehneet monikäyttöisiä tiloja suomalaisille jo viisikymmentä vuotta. Siispä tiedämme tarkalleen, mitä kaikkea toimiviin tilaratkaisuihin kuuluu, oli kyse sitten kodeista, konttoreista, julkisista tiloista tai teollisuuden ympäristöistä. Autamme sinua näkemään tilasi mahdollisuudet ja tekemään niistä totta.

”Autamme sinua näkemään tilasi mahdollisuudet ja tekemään niistä totta.”