Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

Palveleva
tilantekijä

Laajan tuotevalikoimamme lisäksi tarjoamme suunnittelijoille ja rakentamisen ammattilaisille myös kaikki tuotteisiimme liittyvät palvelut.

Tilojasi tekemässä alusta loppuun asti

FP-Tuotteiden palveluketju ulottuu kanssasi ideoimisesta ja konkreettisten suunnitelmien tekemisestä oikeiden tuotteiden valitsemiseen, niiden asentamiseen ja monipuolisiin huoltotoimenpiteisiin.

Saat meiltä ideoita
ja inspiraatiota

Olemme koonneet verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan ideoita avuksesi tilojen suunnittelemisessa ja aivan uudenlaisten tilaratkaisujen löytämisessä. Ideointiapua saat meiltä myös paikan päällä toimipisteissämme Tampereella ja Vantaalla.

Apuna tilaratkaisujen suunnittelussa

Olemme tarvittaessa mukana myös suunnitteluvaiheessa, jos kaipaat asiantuntevaa apua käytännön suunnittelutyössä. FP-Tuotteiden pitkä ja monipuolinen kokemus tilojen tekemisestä on käytössäsi.

Tuotteillamme teet tiloista enemmän

Laajaan valikoimaamme kuuluvat monenlaiset seinät ja ovet lähtien kotien sisustamiseen soveltuvista tuotteista julkisten tilojen vaativiin tuotteisiin erilaisilla äänieristykseen ja turvallisuuteen liittyvillä ominaisuuksilla. Tutustu tuotevalikoimaamme!

Asennamme jopa rakenteista lähtien

Saat kaikille tuotteillemme ammattitaidolla toteutetun asennuksen tilaan kuin tilaan. Tarvittaessa asennamme tuotteiden lisäksi myös kannatinrakenteet kiskostoja varten ja vastaamme rakenteiden äänieristyksestä. Sovimme asennusten rajapinnat aina tapauskohtaisesti, tilojesi ja tarpeidesi mukaan.

Perushuolloista pitkäaikaiseen yhteistyöhön

Haluamme varmistaa kaikille tilaratkaisuille mahdollisimman pitkän käyttöiän. Siispä huollamme kaikki omaa valikoimaamme vastaavat tuotteet niiden merkistä ja valmistusmaasta riippumatta. FP-Tuotteilta saat paikan päällä tehtävän kiinteähintaisen perushuollon ja korjausten lisäksi kuntoarviot tilanjakajillesi. Toimitamme halutessasi dokumentit tehdyistä toimenpiteistä, ja voit myös solmia kanssamme vuosihuoltosopimuksen.

Tutustu huoltopalveluun

”Kun asiakas on tyytyväinen tilaratkaisuumme vielä pitkän takuuajankin jälkeen, voimme sanoa, että työmme on onnistunut.”