Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

Tuote, joka mullistaa kompaktien tilojen suunnittelun – ääntä eristävä lasiliukuovi nyt saatavilla!

Tuomme valikoimaamme uuden ja innovatiivisen lasiliukuoven, joka täyttää vaativimmatkin tilasuunnittelun ja äänieristyksen tarpeet.

Pienissä toimitiloissa ei aina ole tilaa normaaleille laakaoville, jotka avautuvat keskilattiaa kohti. Tarvetta saattaa olla hiljaiselle työskentelylle, eikä valoisasta ja tyylikkäästä tunnelmastakaan olisi haittaa. 

Haasteita ei kuitenkaan tarvitse ratkaista vaihtamalla toimitilaa. Kun tilaa on vähän ja vaatimuksia paljon, yksi tuote on ylitse muiden. FP-Tuotteiden uusi ääntä eristävä lasiliukuovi tuo avaruuden tuntua ahtaisiin tiloihin, eikä vaadi tilaa avautuakseen.

Innovatiivinen ovi eristää ääntä yhtä hyvin kuin perinteinen saranaovi. Yksilasisen lasiliukuoven ääniluokka on 30 desibeliä, ja kaksilasisella ovella ääniluokka on mahdollista korottaa jopa 35 desibeliin.

Loistavan äänieristyksen avulla on mahdollista luoda rauhallinen työympäristö, joka tarjoaa myös yksityisyyttä ja tietosuojaa tilankäyttäjille.

Läpinäkyvää ja hiljaista tyylikkyyttä

Kun valo kulkee lasin läpi, mutta ääni ei, saadaan pieneenkin tilaan harmoninen tasapaino avoimen ja yksityisen välille. Ääntä eristävä lasiliukuovi soveltuu täydellisesti moderneihin tiloihin osaksi Deko-lasiseinäkokonaisuuksia, ja lasielementit luovat avaruuden tuntua.

Helppohoitoinen rakenne tekee puhtaanapidosta vaivatonta ja mahdollistaa ovien pitämisen moitteettomassa kunnossa. 

Muunneltavuuden, käytännöllisyyden ja helpon huollettavuuden lisäksi ääntä eristävä lasiliukuovi voi olla myös tilan kruunaava designelementti, joka täydentää saneerauskohteissa tilan modernia ja arvokasta ilmettä.

Tuotteen edut pähkinänkuoressa:

– Huipputason ääniluokka (35dB)!
– Tilansäästö ilman keskilattialle menevää avaustilaa.
– Yksilönsuoja ja tietosuoja.
– Moderni, läpinäkyvä design.
– Helppohoitoisuus ja valonläpäisevyys.

Tämä innovaatio yhdistää tyylikkään muotoilun ja häiriöttömän yksityisyyden huippuluokan äänieristykseen, tarjoten samalla käytännöllisen ratkaisun tilatehokkuuteen. 

Avaa ovet tilatehokkuudelle ja ääntä eristävälle eleganssille. Tutustu tilasuunnittelun kaivattuun uutuuteen täällä!