Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

Käyttöohjevideot

Löydät sivulta ohjevideot siirtoseinän, taittoseinän,  ääntä eristävän FP-Phonic -taiteoven sekä paljeovien käyttöön. Mikäli et löydä sivulta tarvitsemaasi apua tuotteen käyttöön liittyen, voit olla meihin yhteydessä.

FP-Siirtoseinä | FP-Taittoseinä | FP-Phonic-taiteovi | FP-Paljeovi

 

FP-siirtoseinä

FP-siirtoseinä soveltuu kohteisiin, joissa tila pitää saada jaettua nopeasti toiminnallisiin osiin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi erilaiset neuvottelutilat ja kabinetit sekä näyttely- ja messukeskukset. Siirtoseinä on myös toimiva ratkaisu julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, monitoimihalleihin ja kirjastoihin. Tiloja voidaan jakaa, pienentää, laajentaa ja muuttaa niiden mittasuhteita tilan käyttötarpeiden mukaan.

FP-Taittoseinä

FP-taittoseinät koostuvat toisiinsa saranoiduista alumiinirunkoisista elementeistä. Suljettuna elementit muodostavat suoran seinäpinnan. FP-taittoseiniä on kahta perustyyppiä – ylä- ja alakantoisia. Yläkantoisessa taittoseinässä elementit kulkevat yläkiskon varassa, eikä lattiakiskoa tarvita. Alakantoisessa taittoseinässä elementit kulkevat lattiakiskolla laakeroitujen pyörästöjen varassa.

FP-Phonic – taiteovi

FP-Tuotteiden ääntä eristävä FP-Phonic -taiteovi on toimiva tilanjakaja erilaisissa julkisissa tiloissa. Levyrakenteinen taiteovi on kevyt ja helppokäyttöinen, ja sen pyörästöt ja muut osat eivät vaadi huoltamista. Ääntä eristävä taiteovi on mahdollista varustaa kulmalukituksella, jolloin useampia ovia voidaan kytkeä toisiinsa 90 asteen kulmassa isojen tilojen jakamiseksi. Oven äänieristys lattiaa ja yläosan peitelevyä vasten toteutetaan kaksinkertaisilla tiivisteillä, mikä tekee eristyksestä tehokkaan aina äänieristysarvoon Rw46dB saakka. Oveen on myös saatavilla erillinen käyntiovi, joka sijoitetaan ovinipun vastapäiseen reunaan.

FP-Paljeovi

FP-Tuotteiden paljeovi on helppokäyttöinen tilanjakaja, joka on vuodesta toiseen suosittu ratkaisu niin toimistoissa, päiväkodeissa kuin kouluissakin. Paljeovi toimii erinomaisesti ääneneristäjänä, ja sen pehmeä pinta palkeineen parantaa huoneakustiikkaa.

Ennakoi arki sujuvammaksi huoltopalvelumme avulla

Tilanjakoratkaisujen moitteeton toiminta luo arjen sujuvuutta ja tilojen turvallisuutta. Huoltopalvelumme on suunniteltu varmistamaan, että paljeovet, siirto- ja taittoseinät sekä taiteovet täyttävät vaatimukset ahkerassakin käytössä – vuodesta toiseen.​
Palvelumme avulla varmistat, että tuotteet pysyvät turvallisina, äänieristykset toimivat, mahdolliset viat huomataan ajoissa ja kulutuksen jälkiä pystytään huoltamaan jo ennen, kuin isompia ongelmia ilmaantuu.

Tutustu huoltopalveluun