Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

Tilanjakoa vaivattomasti

Skyfold-seinät ovat tilanjakajia, jotka on suunniteltu mahtumaan vaivattomasti tilaan kuin tilaan: oli kyseessä kokoushuone, suuri auditorio tai messukeskus, löydät tuoteperheestä sopivan ratkaisun.

Skyfold-vertikaaliseinät

Automaattisesti operoitavat Skyfold vertikaalitaittoseinät yhdistävät erittäin hyvän äänieristyksen ja muuntojoustavuuden. Skyfold-seinät ovat tilanjakajia, jotka on suunniteltu mahtumaan vaivattomasti tilaan kuin tilaan: oli kyseessä kokoushuone, suuri auditorio tai messukeskus, löydät tuoteperheestä sopivan ratkaisun.

Kaikki Skyfold-seinät tarjoavat sinulle erittäin hyvät äänieristysarvot aina Rw59dB asti. Seinien sähköiset rakenteet toimivat helposti ja vaivattomasti. Varastointi ei vie lattiatilaa, sillä Skyfold-seinät taittuvat siististi kattoon, kun niitä ei tarvita.

Pystyt luomaan upean lopputuloksen laajalla valikoimalla materiaaleja ja pintoja ilman näkyviä mekanismeja tai lattia- ja seinäkiskoja. Skyfold auttaa sinua muuntamaan tilasi minuuteissa. Hiljaisella operoinnilla jaat tilasi häiritsemättä naapurihuoneen kokousta.

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?