Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

FASTEMS – Teollisuuden arvostaa laatua

ASIAKAS: FASTEMS

Fastems löytää yhdessä FP-Tuotteiden kanssa parhaat ratkaisut

FP-Tuotteet vastaa Fastemsin joustaviin valmistusjärjestelmiin (FMS) kuuluvien suojaovien valmistamisesta. Yhteistyötä on tehty jo yli 15 vuoden ajan. Vuosien saatossa FP-Tuotteet on osallistunut merkittävässä määrin Fastemsin suojaovien tuotekehitykseen.

– Esimerkiksi viimeisimmän laajemman tuoterakenteen päivityksen teimme tiiviissä yhteystyössä FP-tuotteiden kanssa. Heistä oli paljon apua, kun pyrimme löytämään parhaita mahdollisia ratkaisuja, Fastemsissa ostajana työskentelevä Sami Eskola kertoo.

Teollisuuden kumppanilta vaaditaankin perehtyneisyyttä ja tietoa siitä, mitä teollisuudessa halutaan ja millaisia muutoksia tarvitaan. Kun tuote suunnitellaan tarpeeseen, niin lopputuloksesta saadaan hyvä ja helposti käyttöön otettava kokonaisuus.

”FP-tuotteet saa kiitosta hyvästä yhteistyöstä myös suunnitteluosastoltamme. FP-Tuotteet on onnistunut vastaamaan tarpeisiimme.”

– Meillä on paljon osaamista erilaisista tilanjakoratkaisuista. Yhteistyömme Fastemsin kanssa menee useimmiten niin, että Fastems kertoo meille sen, millaiseen järjestelmään suojaovi on tulossa, ja mitä he suojaovelta haluavat. Me vastaavasti mietimme, miten pystymme Fastemsin toiveen ratkaisemaan ja toteuttamaan. Haluamme tehdä asiakkaallemme kaiken mahdollisimman helpoksi, siksi toimitamme suojaovet Fastemsille lähes valmiina eli niin sanottuna ”plug’n play” – kokoonpanona, kuvailee yhteistyötä FP-Tuotteiden tuoteinsinööri Pekka Ojala.


Teollisuus arvostaa laatua ja ammattitaitoa

Teollisuuden laitteissa hyödynnetään yleisesti suojaovina murtosuojarullaimia, joita käytetään myös esimerkiksi kauppakeskuksissa. FP-Tuotteet uskoo kuitenkin räätälöintiin. Siksi jokainen ratkaisu on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan. Vuosien varrella FP-Tuotteet on kehittänyt paljon omaa tuotantoaan. Työmenetelmät on hiottu vastaamaan teollisuuden tarpeita, jotka ovat nopeita ja tehokkaita.

”Luotettava alihankkija, ammattitaitoinen, panostaa laatuun ja yhteistyöhön, näillä termeillä voin FP-Tuotteiden toimintatapaa kuvailla.”

– Teemme kehitystyötä koko ajan. Esimerkiksi Fastemsin uusi ovimalli on sellainen, että olemme kehittäneet tuotantoamme samanaikaisesti, jotta saamme asiakkaallemme tuotteen, jonka he tarvitsevat, jatkaa Ojala.

– FP-Tuotteet on onnistunut vastaamaan tarpeisiimme todella hyvin. Se näkyy konkreettisesti esimerkiksi siten, että suunnitteluosastomme on ollut tyytyväinen työskentelytapaan ja he usein myös kiittelevät FP-tuotteita hyvästä yhteistyöstä, Eskola jatkaa.
– Luotettava alihankkija, ammattitaitoinen, panostaa laatuun ja yhteistyöhön, näillä termeillä voin FP-Tuotteiden toimintatapaa kuvailla, Eskola kuvailee lopuksi.

Lue lisää teollisuuden ratkaisuistamme!

Tutustu Fastemsiin:

www.fastems.com