Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Nokia Arena – Tunnelma ja rullaimet katossa MM-kisoissa

Tampereen Nokia Arena kuhisee innostuneista kisakävijöistä, kun Suomi pelaa jääkiekon maailmanmestaruudesta kotikisoissa. FP-murtosuojarullaimet varmistavat omalta osaltaan turvallisen kisakokemuksen.

Isoissa yleisötilaisuuksissa, joissa väkeä on areenan täydeltä, tapahtuman turvallisuus on kaiken a ja o. Jääkiekon MM-kisoissa Tampereen Nokia Arenassa kisakävijät voivat kannustaa suosikkejaan rauhallisin mielin, kun kisajärjestäjillä on tilanne hallinnassa. Isojen väkijoukkojen ohjaamisessa auttavat murtosuojarullaimet.

Nokia Arenassa on yhteensä 11 CE-hyväksyttyä FP-murtosuojarullainta. Rullaimet toimivat nimensä mukaisesti murtosuojina, mutta niiden avulla ohjataan tarvittaessa myös kävijävirtoja areenan aula- ja käytävätiloissa.

Areenaan mahtuu kerralla jopa 15 000 katsojaa. Murtosuojarullaimien avulla kävijöiden kulkua on tarvittaessa mahdollista rajata, ja ohjata asiakasvirtoja tapahtuman tarpeiden mukaan.

Oletko jo bongannut rullaimia Nokia Arenan katossa?

 

Monikäyttöinen murtosuoja

FP-Tuotteiden murtosuojarullain tarjoaa standardin EN1627 mukaisen murtosuojauksen Nokia Arenan kaltaisten suurten tapahtumakeskuksien lisäksi myös muun muassa kauppakeskuksiin, erilaisiin liike- ja tehdastiloihin, apteekkeihin, kultasepänliikkeisiin sekä muihin turvaluokiteltuihin tiloihin.

Esimerkiksi Redin kauppakeskuksessa Helsingissä on yli 200 liiketilaa, joista suurimmassa osassa on FP-murtosuojarullaimet liiketilan ovina. Tilantekijöinä toimitimme ja asensimme kauppakeskukseen kaikki murtosuojarullaimet.

Murtosuojarullain koostuu monista eri osista. Alumiinin määrä tuotteessa kertoo kestävyydestä ja tuo turvaa. Vakioväriltään luonnonväriin anodisoitua alumiinia olevaa murtosuojarullainta on saatavilla kaikissa RAL-sävyissä ja useilla eri sälevaihtoehdoilla. Lisävarusteena murtosuojarullaimeen on mahdollista saada turvareuna, impulssiohjaus ja sähkölukot.

Tutustu tuotteeseen: FP-murtosuojarullain