Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Aito Säästöpankki – Pankkisalaisuudet ääntä eristävien lasisiirtoseinien takana


Uutta ja toimivaa tilaa ei aina tarvitse luoda tyhjästä. Tilantekijöinä saimme olla mukana
uudistamassa Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevan vanhan ravintolamiljöön Aito Säästöpankin uudenaikaisiksi toimistotiloiksi. Näyttävät ja viihtyisät tilat muuntautuvat tarvittaessa nopeasti erilaisten tilaisuuksien vaatimusten mukaan.

Aito Säästöpankin toimistokonsepti on malliesimerkki FP-Tuotteiden tavasta toimia. Olemme yhteistyökumppanin tukena ja apuna aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Tämän ansiosta vaativat projektit sujuvat ammattitaitoisen varmasti ja ilman ylimääräisiä yllätyksiä.

Uudet Aito Säästöpankin tilat toteutti Suunnittelemo Oy. Suunnittelemo on tilojen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut yritys, joka on luonut useita upeita ja toimivia tiloja ympäri Suomen. Toimitusjohtaja Milla Lindroos on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön FP-Tuotteiden kanssa.

”Yhteistyö on ollut todella hyvää, ja olemme saaneet apua myös suunnitteluvaiheessa. Kun työmaalla on tehty sovituksia, kaikki mittakäynnit ja muut ovat onnistuneet todella hienosti FP-Tuotteiden kanssa”, Lindroos sanoo.

”Yksi vahvuuksistamme Tilantekijöinä on palvella yhteistyökumppaneita projektin jokaisessa vaiheessa. Pitkän kokemuksen tuoma asiantuntijuus on meidän voimavaramme, jota kaikilla ei ole. Olemme luotettava Tilantekijä jokaisessa vaiheessa”, kertoo FP-Tuotteiden aluemyyntipäällikkö Janne Tuokkola.

Muokkautuvuutta ja valoisaa tunnelmaa lasitaittoseinillä ja Deko-lasiseinäjärjestelmällä

Aulatilaan rajautuva kokoushuone on helposti muokattavissa tarpeiden ja tilaisuuksien mukaan. Yhteisellä suunnittelulla, lasitaittoseinillä ja Deko-lasitaittoseinäjärjestelmillä saavutettiin haluttu lopputulos.

”Kokoushuoneeseen halusimme lasitaittoseiniä niin, että niillä saadaan yhdistettyä aulaa ja toimistotilan muuta osuutta niin, että saadaan yksi isompi kokonaisuus, jota voi käyttää vaikkapa juhlatilaisuuksissa. Erilaisten tilasarjojen muokkaaminen onnistuu hienosti”, Milla Lindroos kertoo. Lasiseinien hyvä äänieristävyys mahdollistaa alan vaatimusten mukaisen rauhallisen ja turvallisen tilan hyvään asiakaspalveluun. Toimiston suuret ikkunat ja niistä tulviva valo tekee tunnelmasta viihtyisän.

”Lasitaittoseinä mahdollistaa tilojen monimuotoisen käytön. FP-Tuotteiden ovi- ja lasiseinäratkaisujen ansiosta luonnonvalo kulkee läpi koko toimitilan, luoden tilaan modernin, valoisan ja ilmavan fiiliksen”, Aito Säästöpankin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kirsi Evilä iloitsee.

Tutustu tuotteisiin:
Lasiseinät
Siirto- ja taittoseinät