Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Tyhjä tila on täynnä mahdollisuuksia

Tyhjä tila on täynnä mahdollisuuksia

Tyhjä tila on muuntojoustavaa suunnittelua tekevälle arkkitehdille suuri mahdollisuus.

Erilaisiin tarpeisiin mukautuva ja loppukäyttäjän kannalta toimivin tila on varmasti se päämäärä, jota suunnittelussa tavoitellaan. Ennen suunnitelman valmistumista arkkitehdillä on kuitenkin monta valintaa tehtävänään. Yksi tällainen suuri ratkaisun paikka on ihan suunnittelun alkuvaiheessa silloin, kun ensimmäiset viivat piirretään tietokoneen ruudulle.

Näin toteutat asiakkaasi muuntojoustavan vision

  1. Ota yhteyttä tilanjakoratkaisuja tarjoaviin yrityksiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja keskustele suunnitelmastasi.
  2. Miettikää yhdessä miten omat näkemyksesi ja asiakkaasi tarpeet saadaan parhaiten toteutumaan.
  3. Tarkasta ajatuksesi ja ratkaisusi erityisesti ääneneristävyyden, paloluokituksen, monikäyttöisyyden, tilanjakajan käytettävyyden sekä käytön nopeuden näkökulmasta tilajakoratkaisuja tarjoavan asiantuntijan kanssa.
  4. Lähetä suunnitelmasi rohkeasti tilanjakoratkaisuja tarjoavalle asiantuntijalle kommenteille suunnitelmien edistyessä, saat varmistuksen suunnitelmiesi käytännön toimivuudelle.

 

Tilasuunnittelun karikot on helppo välttää hyvän kumppanin avulla

 Monesti tilojen suunnittelussa ilmenee pulmia, jotka toteutuessaan vaikuttavat suoraan tilan toiminnallisuuteen. Seinä voi olla vaikka vääräkätinen, jolloin ovi ei aukea riittävästi tai siirtoseinän varastointia ei ole suunniteltu tilan käytön kannalta optimaaliseksi. Syntyy hukkaneliöitä, joita asiakkaasi olisi voinut hyödyntää toiminnassaan ja saada siitä enemmän hyötyä. Tällaiset tilasuunnittelun haasteet on kuitenkin helppo välttää tilaratkaisuja tarjoavien kumppaneiden kanssa hanketta riittävän ajoissa läpikäymällä. Voit aloittaa tutustumisen tilanjakoratkaisuiden ominaisuuksiin myös uudessa FP-konseptit palvelussamme osoitteessa: https://fp-tuotteet.fi/konseptit/

 

Jos haluat keskustella lisää suunnitelmistasi, ole yhteydessä:

Janne Tuokkola, arkkitehtiyhteistyö, puh. 010 6339 238, janne.tuokkola@fp-tuotteet.fi