Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Kiitos palautteestasi, vastaamme yhteydenottoihisi jatkossa nopeammin

Toteutimme toukokuussa 2018 asiakastutkimuksen, koska halusimme kartoittaa asiakkaidemme tuntemuksia toiminnastamme ja tuotteistamme. Keräsimme myös palautetta siitä, mitä voisimme tehdä paremmin. Vastauksia saimme kaikkiaan 169 kappaletta. Jokaisesta niistä olemme enemmän kuin kiitollisia. Tutkimuksen mukaan suositteluindeksimme eli NPS-arvo, joka lasketaan vähentämällä arvostelijoiden prosenttiosuus (arvosanan 0-6 asteikolla 1-10 antaneet) suosittelijoiden prosenttiosuudesta (arvosanan 9-10 asteikolla 1-10 antaneet) on 39. Tämä on hyvä tulos ja suosittelijoita joukossanne on jo paljon.

 

FP-Tuotteet haluaa olla asiakkailleen opastava, neuvova ja asiantuntijuutta jakava kumppani. Panostamme siihen, että palvelumme on mahdollisimman henkilökohtaista niin verkossa kuin tapaamisissakin. Tätä kehitystyötä olemme aloittaneet ja jatkamme palautteidenne pohjalta niihin alueisiin, joista saimme teiltä eniten kehittämistoiveita. Asiakaspalveluun, erityisesti yhteydenottoihin vastaamiseen, toivoitte lisää aktiivisuutta. Lisäksi teknisten tietojen tarjoaminen helposti saatavassa muodossa, esimerkiksi dwg-detaljit, Revit-objektit ja BIM-objektit olivat toivelistallanne. Olemme näiden kehittämiskohteiden osalta hihamme jo kääräisseetkin ja muun muassa asiakaspalveluprosessimme on käyty tarkkaan läpi. Asiointianne sujuvoittavia täsmennyksiä on tehty, joiden pitäisi tuntua ja näkyä asiakaspalvelussamme. Olemme myös lisänneet resursseja niin kutsutussa back officessa, jossa 6-hengen tiimimme antaa teknistä tukea ja jakaa vankkaa osaamistaan. Vastaamme siis yhteydenottoihisi jatkossa nopeammin.


Lasiseinä Dekon ja siirto- ja taittoseinä Winabin osalta BIM-objektit löytyvät nyt www-sivuiltamme osoitteissa:
https://fp-tuotteet.fi/tuotteet/lasiseinat/
https://fp-tuotteet.fi/tuotteet/siirto-ja-taittoseinat/

 

”FP-Tuotteet haluaa olla asiakkailleen opastava, neuvova ja asiantuntijuutta jakava kumppani.”

 

Showroomimme Tampereella ja Vantaalla on esimerkki panostuksestamme asiakaspalveluun rakentamisen, arkkitehti- ja sisustussuunnittelun ammattilaisille. Showroomeissa pääset kokeilemaan kaikkia päätuotteitamme ja näet, kuinka ne toimivat käytännössä. Käymään voit tulla niin yksin kuin isommalla porukallakin. Teemme myös yritysvierailuja asiakkaidemme luo kuulemaan toiveistanne ja tarpeistanne, ideoimaan uutta ja viemään yhdessä tilanjakoratkaisut seuraavalle tasolle. Neuvomme ja opastamme mielellämme. Kerää siis sopiva joukko työkavereitasi yhteiseen tapaamiseen. Jos haluat kuulla lisää showroomistamme ja yritysvierailuistamme tai haluat varata ajan, ole suoraan yhteydessä Janneen: Janne Tuokkola, p. 010 6339 238.

 

Yhteystietomme henkilöineen ja kuvineen löytyy www-sivuiltamme osoitteesta:

https://fp-tuotteet.fi/yhteystiedot/