Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

FP-Tuotteilla laatu varmistetaan kädentaidoilla

FP-Tuotteilla laatu varmistetaan kädentaidoilla


Olemme omistautuneet suomalaisen rakentamisen laadun parantamiselle. Suunnittelemme ja toteutamme toimivia tilaratkaisuja, jotka ovat viihtyisiä, turvallisia ja ennen kaikkea pitkään käytössä kestäviä. Tuotantomme sijaitsee Tampereen Kaukajärvellä.

 

FP-Tuotteilla 30 vuotta kokoonpanijana työskennellyt Vesa Tarkka on erikoistunut murtosuojatuotteiden tekemiseen. Niitä hän on valmistanut lähes koko työuransa ajan. Nykyisin valmistus on pitkälti automatisoitu ja koneellistettu, mutta ihmisen kädentaitoja tarvitaan edelleen.

– Teen työstöä ja kokoonpanoa. Työ lähtee liikkeelle työkortista, josta selviää, minkälaista profiilia asiakkaalle tehdään. Tuotetta kootessa pyrin aina samalla myös parantamaan tuotetta. Ei semmoista viitsi asiakkaalle laittaa, mitä ei itsekään huolisi, korostaa Tarkka. Sen verran verissä työ on Tarkalla myös vapaa-ajalla, että vaimon katsellessa ostosreissulla vaatteita, harhailee Tarkan silmät kauppakeskuksissa liikkeiden murtosuojarullaimissa.

 

 

” Kauppakeskuksessa vaimon kanssa asioidessa, vaimo katselee vaatteita ja minä tutkin liikkeiden murtosuojaimia.”

 

Kokoonpanija Tomi Suontausta on samoilla linjoilla Tarkan kanssa. Hänen mukaansa yksilön merkitys on suoraan verrannollinen tuotteen laatuun. Ihminen määrittää tuotteen laadun kädentaidoillaan ja omalla hahmottamiskyvyllään. Asiakkaalle kaunis ja viimeistelty tuote syntyy vain tätä kautta: 

– Koen, että meidän vahvuus on nimenomaan laadussa ja kokonaispalvelussa.

Suontausta tietää mistä puhuu, hänellä on 17 vuoden kokemus FP-Tuotteilla työskentelystä.

– Ratkaisumme ovat toiminnallisesti hyvin suunniteltuja ja toteutettuja. Kyllä tuotteessa on oikeasti tärkeintä se, että se toimii hyvin siinä tehtävässä mihin se on tarkoitettu. Toimimattomuus voi olla vaikka sitä, että ovi ei mene kunnolla kiinni tai että se ei aukea. Tai sitten esimerkiksi ääntä eristävä ovi ei vaimennakaan melua asiakkaan toivomalla tavalla. Myös asennus on yksi tärkeä vaihe kokonaistoimituksessa. Meidän oma asennus takaa sen, että ovi on asennettu oikein, kertoo Suontausta lopuksi.

FP-Tuotteilla 10 vuotta työskennellyt, nykyisin työnjohtajana toimiva Kalev Liivamägi korostaa tuotannon merkitystä:

– Jokainen tuote ja erä on merkittävä. Varmistamme, että asiakkaamme saa hyvän ja toimivan tuotteen oikealla päivämäärällä. Voin rehellisesti sanoa, että priorisoimme asiakkaamme ykköseksi. Tuotannon sujuvuus on yksi asia, jolla takaamme laatua asiakkaallemme. Panostamme myös paljon tuotantomme siisteyteen ja järjestykseen. Ja aina pitää tutkia, missä voimme vielä vähän parantaa. Alan seuraamisesta ja kehittämisestä pitää olla oikeasti kiinnostunut, painottaa Liivamägi.

Kalev Liivamägi tutkii verhokiskojen mittalistaa yhdessä 39 vuotta FP-Tuotteita palvelleen Erja Kauton kanssa