Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Arkkitehdin arkea helpottava työkalu sanoo hyvästit toimimattomille tiloille.

Arkkitehdin arkea helpottava työkalu sanoo hyvästit toimimattomille tiloille

 

FP-Tuotteet on tuonut markkinoille uuden työkalun, jonka avulla muuntojoustavien tilojen suunnittelu on entistä helpompaa. FP-konsepteiksi nimetty työkalu on verkon yli toimiva palvelu toimistojen ja toimitilojen, koulujen ja päiväkotien, liikekeskusten sekä hotellien ja kokoustilojen tilasuunnitteluun. Työkalun avulla arkkitehti saa nopeasti yleiskäsityksen siitä, mikä tuoteryhmä ja -tyyppi olisi parhaiten soveltuva ratkaisu juuri hänen kohteeseensa. FP-konseptien avulla selviää myös nopeasti se, minkälaisia ominaisuuksia eri tuotteisiin on mahdollista saada, muun muassa desibeli- ja paloluokkien näkökulmasta.

­­– Kallein tila on toimimaton tila, joka joudutaan uusimaan muutaman käyttövuoden jälkeen. Törmäämme koko ajan siihen, että tilanjakoratkaisuja on määritelty suunnitelmiin ilman kunnollista selvitystyötä. Pyrimme auttamaan tässä pulmassa FP-konseptien avulla. Palvelussa on paljon perustietoa eri tilanjakoratkaisuista ja niiden ominaisuuksista. Tilasuunnittelun erilaiset mahdollisuudet jo hyvin tunteva saa vastaavasti työkalun avulla laajan tuoteryhmäkattauksen niistä tuotteista, jotka kulloinkin sopisivat suunnitteilla olevaan tilaan. Ja tietysti haluamme tarjota palvelun avulla myös inspiraatiota ja ideoita. Henkilökohtaista asiakaspalvelua emme pyri palvelulla kuitenkaan korvaamaan, kertoo FP-Tuotteiden aluemyyntipäällikkö Janne Tuokkola.


”Törmäämme koko ajan siihen, että tilanjakoratkaisuja on määritelty suunnitelmiin ilman kunnollista selvitystyötä.”

 

Arkkitehdit mukana kehitysprosessissa

 Halu tehdä palvelusta mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja arkkitehdin suunnitteluarkea helpottava johti siihen, että FP-Tuotteet otti heti konseptien suunnittelutyön alussa arkkitehdit mukaan testaamaan palvelua. Testauksen tuloksena konsepteja kehitettiin vielä huimasti eteenpäin konkreettiseksi työkaluksi.

– Aukon tilanjakoratkaisusta saa napakympin, kun tuntee käyttäjien toiveet ja eri tilaratkaisujen ominaisuudet. Tilan käyttäjän kannalta ratkaisun pitää aina olla helppo ja toimiva. Juuri tällaisiin haasteisiin uudet konseptimme pyrkivät vastaamaan. Nyt kun ensimmäinen versio konsepteista on valmiina, keräämme niistä mahdollisimman paljon palautetta. Kehitystyö kun ei tähän lopu. Jatkossa pyrimme tarjoamaan muun muassa entistä laajempaa BIM-kattausta FP-konsepteissa, Tuokkola kertoo lopuksi.

”Aukon tilanjakoratkaisusta saa napakympin, kun tuntee käyttäjien toiveet ja eri tilaratkaisujen ominaisuudet.”

Klikkaa itsesi tilan tekemisen uudelle aallolle ja käy tutustumassa FP-konsepteihin.