Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

Asentaja – Tilantekijöillä on tilaa juuri sinulle!

Ajatuksella ja taidolla tehdyillä tiloilla on merkitystä. Tilantekijät etsivät nyt joukkoonsa lisää

Ammattitaitoisia asentajia

monipuolisiin asennustehtäviin, joihin kuuluvat erilaisten tilanjakoratkaisujen, kuten lasiseinien, paljeovien, siirtoseinien ja verhokiskojen asennukset.

Kohteina voivat olla esimerkiksi liikekeskukset, toimistotilat, koulut ja asuinrakennukset. Lähtökohtaisesti työ on alihankintana toteutettavaa, mutta myös pysyvä työsuhde on mahdollinen. Asennuskohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella, Turussa ja Helsingissä, mutta tarvetta on myös muilla paikkakunnilla.

 

Tarjoamme sinulle työn muuntojoustavien tilaratkaisujen erikoisosaajana vakavaraisessa yrityksessä. Pääset tekemään töitä mielenkiintoisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa.

Pidämme arjessa huolta työntekijöidemme ja kumppaniemme hyvinvoinnista, ja meille on tärkeää, että työntekijöidemme varusteet sekä työmenetelmät ovat aina ajan tasalla.

 

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisesta kalusteasennuksesta tai vastaavasta työstä. Olet myös huolellinen ja ylpeä omasta kädenjäljestäsi.

Asentajanamme työskentely ja tehtävässä viihtyminen edellyttää

– Hyviä kädentaitoja, sillä tuotteidemme asennukset vaativat tarkkuutta
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Riittävää suomen kielen taitoa
– Loistavaa piirustuksien lukutaitoa
– Valmiutta matkustamiseen paikkakunnalta toiselle

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa operatiivinen päällikkömme Timo Huhtanen, timo.huhtanen@fp-tuotteet.fi, p. 010 6339 229

Ota paikkasi Tilantekijänä! Lähetä meille ansioluettelosi ja hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi osoitteeseen timo.huhtanen@fp-tuotteet.fi.

Haku on avoinna toistaiseksi, ja paikkoja täytetään heti, kun sopivia asentajia löytyy.

 

 

Toimiva tila syntyy hyvästä suunnittelusta, osaavasta rakentamisesta ja kestävistä materiaaleista. FP-Tuotteet on muuntojoustavien tilaratkaisujen erikoisosaaja, jonka tuotteisiin ja palveluihin luottavat rakennusalan ammattilaiset arkkitehdeista rakennusliikkeisiin.