Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

Asennuspäällikkö – Avoin työpaikka

Haemme nyt Tampereelle asennuspäällikköä, joka vastaa FP-Tuotteiden tilanjakoratkaisujen asennuksista rakennuskohteissa. Työskentelet esihenkilön roolissa asennustiimissä.

Tehtäviin kuuluu muun muassa asennusprojektien suunnittelu, aikataulutukset, resurssointi ja työmaamestarien kanssa asiointi sujuvan asennustyön varmistamiseksi. Työssäsi myös turvakengät tulevat tutuiksi, kun vierailet asentajien kanssa työmaalla.

Työpaikkasi sijaitsee Tampereella, mutta työ on pääasiassa liikkuvaa. Työhön kuuluu myös matkustamista Etelä-Suomen alueella työtilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle työn muuntojoustavien tilaratkaisujen erikoisosaajana vakavaraisessa yrityksessä. Pääset tekemään töitä mielenkiintoisten ja laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden parissa. Pidämme arjessa huolta työntekijöidemme ja kumppaniemme hyvinvoinnista, ja meille on tärkeää, että työntekijöidemme varusteet sekä työmenetelmät ovat aina ajan tasalla.

Odotamme sinulta vankkaa ymmärrystä rakennuskohteissa työskentelystä ja asentajan työn vaatimuksista. Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus rakennusalalta ja myös kokemusta esihenkilötyöstä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi rakennusmestari.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Hektisessä työssä onnistut pitämään ohjat käsissäsi, etkä hätkähdä arjen muuttuvien tilanteiden keskellä. Luonteeltasi olet energinen, sosiaalinen ja jämäkkä johtaja.

Asennuspäällikkönä työskentely ja työssä viihtyminen edellyttää myös hyviä IT-taitoja. Hallitset dokumentoinnin, ja sinulla on kokemusta ERP:n sekä piirustusohjelmien käytöstä.

Ota paikkasi Tilantekijänä! Lähetä meillä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi talouspäällikkö Anne Lillialle osoitteeseen anne.lillia@fp-tuotteet.fi. Halutessasi voit liittää mukaan myös lyhyen videoesittelyn itsestäsi.

Haku on avoinna 19.3. asti. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan Tilantekijän löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla operatiiviselle päälliköllemme Timo Huhtaselle ke 8.3. tai 15.3. kello 13–15, puh. 010 6339 229.

 

 

Toimiva tila syntyy hyvästä suunnittelusta, osaavasta rakentamisesta ja kestävistä materiaaleista. FP-Tuotteet on muuntojoustavien tilaratkaisujen erikoisosaaja, jonka tuotteisiin ja palveluihin luottavat rakennusalan ammattilaiset arkkitehdeista rakennusliikkeisiin.