Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

FP-lasitaittoseinä

Luo viehättävä ja moderni tilaratkaisu!

Ainutlaatuisen FP-lasitaittoseinän elementit koostuvat kerroksittain tehdystä lasista, mikä takaa ennenkuulumattoman korkean äänieristyksen, jopa 47 dB.

Lasitaittoseinällä luot ääntä eristäviä, moderneja ja ympäristöön sulautuvia ratkaisuja toimistoihin, julkisiin tiloihin ja kouluihin. Lasitaittoseinällä voi esimerkiksi luoda yksityisen tilan luottamuksellisille neuvotteluille tai antaa opettajalle mahdollisuuden nähdä samanaikaisesti kahteen eri luokkatilaan. Laajat lasipinnat mahdollistavat valon luonnollisen kulkeutumisen tilojen välillä.

FP-lasitaittoseinä on suljettuna täysin suora seinäpinta. Elementit on kiinnitetty toisiinsa saranoilla, ja seinän asennus ja käyttö tapahtuvat samoin kuin perinteisessä umpipaneeleista koostuvassa alakantoisessa taittoseinässä. Lasitaittoseinän elementit voi halutessaan yhdistää perinteisiin umpielementteihin ja räätälöidä jokaiseen tilaan juuri halutunlaisen kokonaisuuden. Taittoseinän ensimmäiseen elementtiin on mahdollista tehdä käyntiovi.

Taittoseinä on laminoitua turvalasia. Lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet pysyvät kiinni joustavassa muovikalvossa, jolloin sirpaleiden aiheuttama loukkaantumisvaara on vähäinen. Profiilit ovat vakiona luonnonväriseksi anodisoitua alumiinia, mutta ne voidaan tehdä myös mustaksi tai valkoiseksi anodisoituina, tai maalata haluttuun RAL-sävyyn.

Lasitaittoseinän voi yhdistää kaikkiin DEKO-tuotteisiin.

 

TUTUSTU REFERENSSIKOHTEESEEN

Vuoksenniskan koulukeskus on perinteinen, mutta muuntojoustava koulu

Aito Säästöpankki – pankkisalaisuudet pysyvät ääntä eristävien lasitaittoseinien takana

 

Lisätietoja

  • 47 desibeliä.

Lisätietoja

Lasi on vakiona kirkasta laminoitua kerroslasia. Myös muut lasivaihtoehdot ovat mahdollisia.

Lisätietoja

Elementtien profiilit ovat vakiona luonnonväriseksi anodisoitua alumiinia, mutta ne voidaan tehdä myös mustaksi tai valkoiseksi anodisoituina, tai maalata haluttuun RAL-sävyyn. Kattokisko sekä lähtö- ja lopetuspielet ovat vakiona valkoiseksi maalattua alumiinia (voidaan myös maalata haluttuun sävyyn).

FP-lasitaittoseinä koostuu toisiinsa saranoiduista alumiinirunkoisista lasielementeistä. Suljettuna elementit muodostavat suoran lasisen seinäpinnan. FP-lasitaittoseinä on aina alakantoinen. Alakantoisessa taittoseinässä elementit kulkevat lattiakiskolla laakeroitujen pyörästöjen varassa. Tällöin yläpuoliselle rakenteelle ei tule pystysuuntaista rasitusta. FP-taittoseinä on saatavilla yksi- tai kaksiosaisena. Mikäli lasitaittoseinään halutaan käyntiovi, tulee mallin olla sivuripusteinen. Toisin kuin perinteisessä taittoseinässä, lasitaittoseinän keskiripusteinen malli onnistuu vain ilman käyntiovea.