Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

DEKO PD -ovi

HELPOSTI ASENNETTAVA, TUKEVA, PUURUNKOINEN VÄLIOVI

DEKO PD (portaaliovi) on väliovi, johon on mahdollista liittää kiinteitä osia, esimerkiksi sähköpielen ja yläosan. Kiinteiden osien pintalevyt ovat toiselta puolelta irrotettavissa, jolloin rakenteeseen on helppo tuoda tekniikkaa myös jälkeenpäin. Voit luoda ovella täysin tasaisen pinnan esimerkiksi käytävän puolelle, sillä pinnassa ei ole mitään näkyviä kiinnikkeitä. Tyylikkään suunnittelun lisäksi ovella on siis merkittävä käytännöllinen etu. Irrotettavat sivupaneelit helpottavat virtajohtojen ja sähköasennusten integrointia ja piilottamista. Tarvittaessa voit toteuttaa järjestelmällä myös kiinteitä osia ilman, että niihin liittyy itse ovea. Ovijärjestelmää voidaan toimittaa myös kiinteisiin aukkoihin.

Pintamateriaalina tässä ratkaisussa on vakiona maalattu mdf, mutta tarvittaessa saat sen myös viiluna tai laminaattina. Suunnitteluvaiheessa voi valita kahdesta eri toteutustavasta; ulospäin aukeavana ovi toteutetaan piilosaranoilla ja sisäänpäin aukeavana normaaleilla saranoilla.

Lisätietoja

0db luokittelematon, ilmaääneneristy Rw38db ja Rw40db.Rw40db ovelle ei ole laboratoriomittausta. Äänieristys varmistetaan laskeutuvalla tiivistekynnyksellä tai kiinteällä tammikynnyksellä

  • Rakennevahvuus 92mm tai 118mm
  • Puurunkoinen
  • Saranat: nostosarana tai Tectus
  • Lukitukset: Useimmat Abloy-lukitukset