Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

DEKO FG2 -lasiseinä

Tehokasta äänieristystä tilaratkaisuista tinkimättä.

Luonnonvalo on on erityisesti työskentelytilojen suunnittelussa tärkeä seikka. Toinen merkittävä tekijä sekä viihtyisyyden että tehokkuuden kannalta on melun ja häiritsevien äänien eristäminen.

DEKO FG2 on ominaisuuksiltaan muuten vastaava lasiseinä kuin DEKO FG, mutta sen kaksi lasikerrosta eristävät ääntä paljon tehokkaammin.

Minimalistisen tyylikäs DEKO FG2 on joustavasti yhdisteltävissä muihin DEKO-seiniin, riippuen haluamastasi tilaratkaisuista ja äänieristyksen tarpeesta.

 

Lisätietoja

  • Standardiversion äänieristys on jopa 48 desibeliä.

Lisätietoja

DEKO FG2 -lasiseinä on saatavilla täyskorkuisena. Standardimallin vahvuus on 10 tai 12 mm, mutta halutusta äänieristyksen tasosta ja seinän korkeudesta riippuen myös muut lasivaihtoehdot ovat mahdollisia.

Lisätietoja

Vaakaliitokset lasiseinän elementtien välillä voidaan tehdä joko 3 millimetrin silikonilistalla tai 20 millimetrin alumiiniprofiililla. Lasi voidaan myös asentaa käyttäen 30 tai 40 millimetrin levyisiä alumiiniprofiileja. DEKO FG2 on saatavilla täyslasisella ovella tai muulla DEKO-ovella. Ovi asennetaan alumiinikehikkoon parhaan mahdollisen äänieristyksen ja vakauden saavuttamiseksi. Muilta ominaisuuksiltaan DEKO FG2 on vastaava kuin DEKO FG.