Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Skyfold-seinä kääntää tilan jakamisen pystysuuntaan

Nyt saatavilla FP-Tuotteilta:

Skyfold-seinä kääntää tilan jakamisen pystysuuntaan

 

Kattoon taittuva Skyfold-seinä antaa ensimmäistä kertaa Suomessa mahdollisuuden uudenlaiseen, vertikaaliseen tilanjakamiseen ja tilojen suunnitteluun. Skyfold-seinät ovat laadukkaita, äänieristettyjä, vaivattomia ja muuntavat tilan kuin tilan nopeasti ja hiljaisesti juuri sellaiseksi kuin haluat.

Skyfold-seinät ovat olleet laajassa käytössä maailmanlaajuisesti, mutta nyt ensimmäistä kertaa monipuolinen vertikaaliseinä on saatavilla myös Suomessa ja FP-Tuotteiden valikoimassa.

Skyfold-seinä tuo uudenlaisia mahdollisuuksia nopeisiin tilamuutoksiin esimerkiksi toimistoissa, oppilaitoksissa, kongressikeskuksissa, auditorioissa ja messukeskuksissa – missä tahansa, missä tilat täytyy jakaa vaivattomasti ja hiljaisesti.

 

Seinät eristävät tehokkaasti ääntä ja vapauttavat tilaa lattialle

Seinät on suunniteltu mahtumaan eri kokoisiin ja -muotoisiin tiloihin  ja ne taittuvat automaattisesti kattoon minuuteissa silloin, kun niitä ei tarvita.

Pystysuuntaisuus vapauttaa tilaa lattialle, eikä erillisiä säilytystiloja tarvita.

Skyfoldin kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Stéphanie Fortin kuvailee seiniä ensiluokkaisiksi tilaratkaisuiksi.

– Skyfold-seinät eivät ole vain tilanjakajia: ne ovat innovatiivisia, räätälöityjä ja täysin automatisoituja tilaratkaisuja, joiden avulla esimerkiksi arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, urakoitsijat ja tilan loppukäyttäjät voivat määritellä tilankäytön kokonaan uudelleen.  Tuotteissa yhdistyvät hyvä akustiikka, joustavuus, muotoilu ja käytettävyys.

 

Kaikki Skyfold-seinät ovat molemmin puolin jykeviä ja tehokkaasti melua estäviä: äänieristysarvot ulottuvat aina Rw59dB:hen asti. Seinissä on laaja valikoima erilaisia materiaaleja ja pintoja ilman näkyviä kiskoja lattiassa tai seinissä. Valikoimassa on myös porrastettuja ja viistoja seiniä vaativampiin tilaratkaisuihin.

– Tilanjakajat ovat yksilöllisesti muokattavia: ne voidaan mitoittaa jokaiseen projektiin ja tilaan erikseen, Fortin sanoo.

 

 

FP-Tuotteet kumppaniksi vahvan osaamisen ja vankan maineen takia

Kanadalaiselle Skyfoldille tuore yhteistyö FP-Tuotteiden kanssa oli strateginen päätös toiminnan kasvattamiseen Pohjoismaissa. Vaikka oikean kumppanin löytäminen vie aina aikaa, Fortinin mukaan valinta oli selvä ratkaisu.

– FP-Tuotteet on markkinoiden johtava muunneltavia tilaratkaisuja tarjoava yritys Suomessa. Heillä on jo vuosikymmenien ajalta vankka maine arkkitehtien ja suunnittelijoiden keskuudessa, Fortin kertoo.

Skyfoldin seiniä on käytetty aiemmin Pohjoismaissa esimerkiksi konserttitalo Grieghallenissa Norjan Bergenissä sekä Gothia-torneissa Ruotsin Göteborgissa. Yritys on valmistanut pystysuuntaan taittuvia seiniä vuodesta 1995 lähtien. 

Fortinin mukaan  nimenomaan erilaiset joustavat tilaratkaisut ovat rakennusalalla tällä hetkellä olennaisessa roolissa.

– Mahdollisuus muuttaa ja jakaa tiloja nopeasti ja helposti on avainasemassa. Tavoitteenamme on tulevaisuudessakin esitellä lisää innovatiivisia tuotteita arkkitehdeille ja suunnittelijoille.

 

Tutustu Skyfoldiin tarkemmin seuraavista linkeistä:

Skyfold nettisivuillamme

Skyfold-kohteita maailmalla

Virtuaalikierros ja videoita Skyfold-kohteesta