Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

FP-taittoseinä

Jaa ja äänieristä tilat nopeasti!

FP-taittoseinän avulla saat jaettua tilat nopeasti toiminnallisiin osiin. Taittoseinä soveltuu hyvin esimerkiksi neuvottelutilojen jakamiseen.

Taittoseinän äänieristys on korkea, jopa 52 dB. Tämän mahdollistavat Quiet Solutions -akustiikkaratkaisut. Pintavaihtoehtoja on useita aina tussitaulupintoihin ja akustoiviin materiaaleihin saakka, ja seinä on mahdollista valmistaa myös EI30-paloluokiteltuna versiona.

FP-taittoseinän elementit ovat toisiinsa saranoituja ja varastoituvat aina sulkulinjan päähän. Seinän voi tehdä joko yläkantoisena, jolloin lattiakiskoa ei tarvita, tai jos yläpuolen rakenne ei kestä, lattiakiskon avulla alakantoisena. Varastonippua vastapäiseen elementtiin saa tarvittaessa käyntioven.

Taittoseinän elementtejä voi yhdistää lasitaittoseinän elementtien kanssa.

 

TUTUSTU REFERENSSIKOHTEISIIN

Vuoksenniskan koulukeskus on perinteinen, mutta muuntojoustava koulu

Lahden ammattikorkeakoulun kampuksen monitoimitiloissa seinät siirtyvät helposti ja nopeasti

Lisätietoja

Siirtoseinän elementit voidaan tehdä myös lasiaukoilla, jolloin äänieristys on lasin osalta joko 32 tai 40 desibeliä lasista riippuen.

Lisätietoja

Elementtien profiilit ovat vakiona luonnonväriseksi anodisoitua alumiinia (voidaan myös maalata haluttuun sävyyn). Kattokisko sekä lähtö- ja lopetuspielet ovat vakiona valkoiseksi maalattua alumiinia (voidaan myös maalata haluttuun sävyyn).

FP-taittoseinät koostuvat toisiinsa saranoiduista alumiinirunkoisista elementeistä. Suljettuna elementit muodostavat suoran seinäpinnan. FP-taittoseiniä on kahta perustyyppiä – ylä- ja alakantoisia. Yläkantoisessa taittoseinässä elementit kulkevat yläkiskon varassa, eikä lattiakiskoa tarvita. Alakantoisessa taittoseinässä elementit kulkevat lattiakiskolla laakeroitujen pyörästöjen varassa. Tällöin yläpuoliselle rakenteelle ei tule pystysuuntaista rasitusta. Sivuripusteinen taittoseinä on aina alakantoinen. FP-taittoseinä on saatavilla yksi- tai kaksiosaisena. Yksiosaisessa mallissa viimeinen elementti toimii käyntiovena. Kaksiosaisessa mallissa käyntiovi on keskellä. Taittoseinät voidaan valmistaa myös ilman käyntiovea.