Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Lapland Hotels Arena – Nopeasti muuntautuvat tilat

Tilantekijän asiakastarinoita: Lumoamo – Lapland Hotels Arena

Toimivan tilan luomisessa huolellinen suunnittelu on erityisen tärkeää, jotta lopputulos palvelee tarkoitustaan mahdollisimman hyvin. Kun suunnittelija ja tilantekijä pääsevät yhdessä luomaan tilaa, se näkyy lopputuloksessa ja tilan käytettävyys sekä viihtyisyys ovat silloin omaa luokkaansa.

Nykyaikaiselta kokous- ja juhlatilalta vaaditaan nopeaa ja helppoa muokattavuutta tilaisuuden koon ja muiden tarpeiden mukaan. Suunnittelutoimisto Franz suunnitteli Nokia Arenalla sijaitsevan Lapland Hotelsin Lumoamo -konferenssitilan yhdessä FP-Tuotteiden kanssa.

Lumoamon tilan pystyy helposti jakamaan neljäksi erilliseksi tilaksi. Lapland Hotels Arenan ravintolapäällikkö Kaj Melander on ollut erittäin tyytyväinen tilan toimivuuteen sekä ulkonäköön.

”Käyttökokemukset ovat olleet erittäin hyviä. Tilan pystyy nopeasti muokkaamaan vaikkapa neljästä ryhmätyötilasta 250 hengen illalliseen. Odotamme innolla, että pääsemme käyttämään tilaa jääkiekon MM-kisojen VIP-tilaisuuksissa”, kertoo ravintolapäällikkö Kaj Melander.

FP–Siirtoseinä on laadukas ratkaisu

Lumoamossa käytössä olevat FP-Siirtoseinät soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa tilan muunneltavuus on erityisen tärkeää. Laadukas äänieristys ja akustiikka takaa rauhallisen tilan käyttäjilleen. Siirtoseinien Quiet Solutions -akustiikkaratkaisu parantaa viihtyvyyttä ja seiniin on mahdollista saada jopa 53 desibelin äänieristys.

FP-Siirtoseinien pintaratkaisuihin löytyy monipuolisia vaihtoehtoja, voit valita pintaan esimerkiksi tussitaulupinnan tai akustiikkapaneelin, joka toimii myös kiinnityspintana. Siirtoseinät koostuvat irrallisista elementeistä, jotka on tarvittaessa helppo ja vaivaton siirtää pieneen tilaan.

Siirtoseinät on mahdollista valmistaa myös EI30- ja EI60 -paloluokiteltuina. FP-Siirtoseinä on mahdollista valmistaa seitsemän metriä korkeaksi. Mikäli tarvetta on vielä korkeammille, jopa 15 metrin ratkaisuille, niin Dorma Variflex sekä Skyfold-vertikaaliseinä ovat toimivia ratkaisuja.

Apuna alusta loppuun

FP-Tuotteilta löytyy laajat resurssit projektin laadukkaaseen toteutukseen. Asiantuntijamme auttavat jokaisessa vaiheessa aina suunnittelusta asennukseen.

”Meille ei riitä se, että toimitamme ainoastaan tuotteet. Kyse on aina kokonaispalvelusta. Siitä että olemme mukana alun suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen. Tämä tekee meistä Suomen johtavan tilantekijän”, kertoo FP-Tuotteiden aluemyyntipäällikkö Janne Tuokkola.

Tutustu tuotteisiin:


FP-siirtoseinä Winab 

Kun etsit ratkaisuja toimitilojen muuntautumistarpeeseen, me autamme mielellämme. Tilanjakoratkaisumme tekevät tiloista toimivia. Ota yhteyttä suoraan ammattilaisiimme!