Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Tapahtumaravintola Eventum – näyttävät tilat Nokia Arenassa

Tapahtumaravintola Eventum on yksi Nokia Arenan näyttävimmistä tiloista. Ravintolaan tarvittiin lasisiirtoseinä, joka on helposti muunneltava sekä näyttävä. Sisustusarkkitehti (SIO, TaM) Petra-Miisa Juusenaho halusi suunnittelun ja toteutuksen yhteistyökumppaniksi FP-Tuotteet.

 

Kun suunnittelija ja FP-Tuotteet ovat yhteistyössä heti projektin alusta niin lopputulos on laadukkaan toimiva ja näyttävä. Tämä näkyy erityisen hyvin Nokia Arenan tapahtumaravintola Eventumissa. Heti suunnitteluvaiheen alussa Juusennaho otti yhteyttä FP-Tuotteisiin, koska näki FP-Tuotteiden olevan ainoa vaihtoehto yhteistyökumppaniksi.

– Kun otetaan huomioon minun korkeat laatukriteerit ja ääneneristämiskriteerit niin mieleeni tuli vain yksi toimija, jonka kanssa lähdetään yhteistyöhön. Ja tiesin kyllä heti, että otan yhteyttä FP-Tuotteisiin, kertoo sisustusarkkitehti Petra-Miisa Juusenaho.

Tapahtumaravintola Eventumin Dorma Variflex -lasisiirtoseinä on liki yhdeksän metriä leveä ja kolme metriä korkea. Tapahtuman luonteesta johtuen se on helposti ja nopeasti muokattavissa. Lasisiirtoseinän pystyy siirtämään tilaa viemättä kokonaan sivuun tai siihen voi muokata tarpeen mukaan sopivan kulkuväylän. Dorma Variflex -lasisiirtoseinässä yhdistyy saumattomasti näyttävä ulkonäkö, muokattavuus sekä laadukas äänieristys. Lasisiirtoseinä on saatavilla täysautomaattisena, jolloin muokattavuus helpottuu entisestään.

Yhdessä Juusenahon kanssa Eventumille toteutettu lasisiirtoseinä on malliesimerkki onnistuneesta projektista. Onnistumisen takaa saumaton yhteistyö alkaen heti alkuvaiheesta toteutukseen.

– Taitavan suunnittelijan kanssa projektin eteenpäin vieminen ja toteuttaminen sujuu tehokkaan ketterästi. Petra-Miisa otti meihin yhteyttä heti suunnittelun alkuvaiheessa ja olimme mukana toteutuksessa alusta loppuun asti, kertoo FP-Tuotteiden projektipäällikkö Pekka Ojala.

Dorma Variflex -lasisiirtoseinä soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa tilojen nopea ja helppo jakaminen toiminnallisiin osiin on erityisen tärkeää. Käyttökohteita ovat esimerkiksi erilaiset neuvottelutilat ja kabinetit sekä näyttely- ja messukeskukset. Siirtoseinä on myös toimiva ratkaisu julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, monitoimihalleihin ja kirjastoihin.

 

Tutustu tuotteisiin:

 

FP-siirtoseinä Dorma