Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Kauppakeskus Redi – murtosuojarullaimilla sujuva asiakaskokemus

Kauppakeskus Redin Jukka Parkatti: Emme osta murtosuojarullaimia vaan ratkaisuja, joilla tuotetaan sujuvaa asiakaskokemusta

Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan kauppakeskus Redin liiketiloissa olevia murtosuojarullaimia avataan ja suljetaan päivittäin, joten niiden pitää toimia helposti ja huomaamattomasti. Ja tietysti myös väsymättömästi, sillä toimivan tuotteen merkitys yksittäiselle liikkeenharjoittajalle on suuri.

–  Halusimme löytää aidosti sopivan ja luotettavan ratkaisun murtosuojarullaimiksi, jotta pystymme varmistamaan liikkeenharjoittajalle mahdollisimman sujuvan käytön ja tätä kautta hyvän asiakaskokemuksen sekä liikkeenharjoittajalle itselleen että hänen asiakkailleen, kuvailee Redin kiinteistöpäällikkö Jukka Parkatti.

 

”Toimiva murtosuojainratkaisu tarkoittaa Redin liikkeenharjoittajalle huolettomuutta, mutta myös turvallisuutta ja kohtuullista ylläpitovastiketta.”

 

Katse elinkaarikustannuksiin

FP-Tuotteiden luokitellut FP-murtosuojarullaimet valikoituivat Kauppakeskus Rediin tarjouskilpailun kautta, jossa painotettiin hinnan lisäksi myös tuotteiden laatua ja kestävyyttä.

– Rakennusaikaiset kustannukset ovat seikka, johon aina kiinnitämme huomiota. Ja niin teimme myös näiden murtosuojarullainten osalta. Kiinteistön omistajana rakennusaikaiset kustannukset muodostavat kuitenkin vain osan kiinteistön kustannuksista ja siksi elinkaarikustannukset ovat ratkaisevassa osassa, kun teemme päätöstä käyttämistämme tuotteista. Haluamme löytää ratkaisuja, jotka toimivat pitkällä aikavälillä. Siksi valitsimme FP-Tuotteiden murtosuojarullaimet. Säästämme elinkaarikustannuksissa, kun tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Samalla pystymme pitämään vuokralaisten ylläpitovastikkeenkin hyvällä tasolla, jatkaa Parkatti.

 

VTT:n testiraportti todensi FP-Tuotteiden murtosuojarullaimen laadun

Murtosuojarullain koostuu monista eri osista. Alumiinin määrä tuotteessa kertoo kestävyydestä ja tuo turvaa. Laadukkaasti tehdyt sähkötyöt ja esimerkiksi sähköanturit oven molemmissa päissä konkretisoituvat valmiissa tuotteessa toimivuutena, ovet eivät jää jumiin ja ne kestävät käyttöä.

– Redin rakennuttaja ja rakennusurakoitsija sekä silloinen omistaja oli SRV ja heille oli tärkeää, että he saavat sellaisen tuotteen kuin on määritelty. Siksi toimitimme SRV:lle VTT:n testiraportin, josta he pystyivät varmistamaan, että he saavat juuri sellaisen ratkaisun kuin mitä VTT:llä on testattu. Tuotteen CE-merkintä ei varsinaisesti vielä takaa riittävää luokitusta, kertoo FP-Tuotteiden tuoteinsinööri Pekka Ojala.

 

Redin kauppakeskuksessa Helsingissä on yli 200 liiketilaa, joista noin 160:ssä on FP- murtosuojarullaimet liiketilan ovina. FP-Tuotteet toimitti ja asensi kauppakeskukseen kaikki murtosuojarullaimet ja he myös vastaavat murtosuojarullainten huollosta.

 

Tutustu videolta Redin murtosuojarullaimiin:
https://www.instagram.com/p/ButXuIQgHo_/

Lue lisää FP-Tuotteiden murtosuojarullaimista:
https://fp-tuotteet.fi/tuotteet/rullain-ja-turvatuotteet/

Löydä oman alueesi murtosuojainasiantuntija:
https://fp-tuotteet.fi/yhteystiedot/