Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Hilton Helsinkin Strand – Monikäyttöiset kokoustilat

Hilton Helsinki Strandin kokouskerros muuttui joustavaksi monikäyttötilaksi FP-Tuotteiden siirtoseinien avulla

Kesällä 2016 hotelli Hilton Helsinki Strand aloitti kokoustilojensa uudistustyön. Tavoitteena oli luoda mahdollisimman monikäyttöisiä kokoustiloja asiakkaan hyvin erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin.
– Kokoustilamme eivät enää toimineet parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on yksi kerros, jossa kaikki kokoustilamme sijaitsevat. Totesimme tuolloin, että kiinteillä seinillä tilojen käyttö oli liian jäykkää. Melko nopeasti päädyimmekin ratkaisuun, jossa kaikki seinät haluttiin korvata siirtoseinillä, joiden avulla voi luoda minkäkokoisia ja -muotoisia tiloja tahansa. Kokouskerros on nyt hyvin joustava monikäyttötila, kuvailee operatiivinen johtaja Jani Jernström syyskuussa 2016 käyttöönotettuja uusia kokoustiloja.

 

Strandin asiakkaille kokoustilojen muutos näkyy muun muassa sujuvampina siirtymisinä päivätilaisuuksista iltatilaisuuksiin.

– Jos asiakkaallamme on esimerkiksi sekä päivä- että iltatilaisuus, voimme tarjota päiväkäyttöön toisen tilan ja iltatilaisuuteen toisen. Aiemmin sama tila olisi palvellut molemmissa tilanteissa, ja asiakkaan aikaa olisi kulunut jonkun verran odottamiseen, kun muokkaamme tilan iltatilaisuuteen sopivaksi. Nyt asiakkaan tapahtuma soljuu kauniisti päiväkokouksesta iltatilaisuudeksi, tunnelmasta toiseen, tilaa vaihtamalla. Siinä säästyy myös asiakkaamme aikaa, kertoo Jernström.

 

”Tilojen monikäyttöisyys on meille todella tärkeää. Nyt pystymme optimoimaan tilojen käytön aivan uudella tavalla. Parhaan hyödyn tästä saa asiakkaamme.”

 

Kokoustilojen muutostyön alussa Jernström tiimeineen määritteli muutokselle tavoitteet. Kokoustilojen käyttö haluttiin miettiä kokonaan uudella tavalla.

– Lähdimme tekemään remonttia, jossa kiinteät tilat muutetaan mahdollisimman monikäyttöisiksi. Etsimme siirtoseinille eri toimittajia ja totesimme melko pian, että FP-Tuotteiden ratkaisut ja palvelut sopivat meille kaikkein parhaiten. Meidät vakuutti erityisesti FP-Tuotteiden palveluiden ja tuotteiden toimivuus. Meillä oli tiloissa esimerkiksi vanhoja kiskoja, joita sitten uusittiin. Siinä oli sellaisia teknisiä vaatimuksia, johon FP-Tuotteet pystyi hyvin vastaamaan ja sai ratkaisut toimimaan erittäin hyvin, jatkaa Jernström.

”FP-Tuotteiden siirtoseinien vahvuus on erityisesti niiden helppokäyttöisyydessä. Ne ovat äärimmäisen helpot ja keveät siirtää. Niitä on mukava liikuttaa ja kuka tahansa pystyy sen tekemään. Käytämme siirtoseiniä jatkuvasti, sillä tilamme muuttuvat ja elävät koko ajan. ”

 

Jernström painottaa oikeanlaisten yhteistyökumppaneiden valintaa. Toimittajien luotettavuus ja se, että kaikki toimii luvatusti, on tärkeää jo ihan pelkästään hotellin liiketoiminnan kannalta. Jernströmin mukaan FP-Tuotteet ymmärsi hyvin, mitä Hilton Strand tarvitsi ja FP-Tuotteilla oli heti konkreettinen ehdotus siitä, mikä ratkaisu sopisi hotellille parhaiten.

Asiakas arvostaa kauniita ja visuaalisia tiloja

Yksi merkittävä tekijä Hilton Strandin kokoustilojen siirtoseinien valinnassa oli myös siirtoseinien visuaalisuus sekä ääneneristävyys.
– Meillä on päivittäin hyvin erityyppisiä tilaisuuksia. Yhdessä tilassa voidaan soittaa musiikkia ja samanaikaisesti toisessa tilassa voi olla hiljainen kokous. Siirtoseinäratkaisu toimii mainiosti myös tällaisissa tilanteissa, koska niiden ääneneristävyys on hyvä. On myös ollut hauska huomata, että asiakkaamme todella pitävät siitä, että siirtoseinät ovat visuaalisesti kauniita. Siirtoseinien lasiosissa on hieno printtikuvio ja se on varmasti yksi kuvatuin osa meidän kokoustiloissamme. Se kertoo, miten tärkeä asia tilojen kauneus on asiakkaillemme, Jernström kiteyttää lopuksi.

 

Jernström painottaa näitä asioita siirtoseinävalintaa tehtäessä:

  • Laatu
  • Helppokäyttöisyys
  • Ääneneristävyys
  • Visuaalisuus

 

Lue lisää FP-Tuotteiden siirtoseinistä: https://fp-tuotteet.fi/tuote/fp-siirtoseina/