Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Vältä tuskanhiki – Pidä tilanjakaja täydessä iskussa

Tärkeissä asiakastapahtumissa ei ole aikaa viivästyksille. Moitteettomasti toimiva tilanjakaja pitää liiketoiminnan pyörät pyörimässä.

Tilaisuus on alkamassa ja vieraat saapuvat jo sisään. Vielä pitäisi avata siirtoseinä, jotta koko vierasjoukko saadaan mahtumaan samaan tilaan. Se sama seinä, joka kerta toisensa jälkeen siirtyy nytkähdellen ja vaatii muutaman niksin toimiakseen kunnolla. Useiden vuosien käytön aikana muutamien millien muutos tilan rakenteissa on saanut painavan oven liikkumaan raskaammin kuin ennen.

Taas kerran asiakkaat odottavat, että siirtoseinä saadaan paikoilleen, ja tapahtuman järjestäjillä hikikarpalot kirpoavat otsalle. Eikö tätä voisi hoitaa sujuvammin?

Ennakointi säästää aikaa ja hermoja

Korjausvelka kertyy salakavalasti. Ahkerassa käytössä tilanjakajan osat kuluvat ja rakennuksen rakenteet elävät. Jos tilanjakoratkaisua ei ole huollettu vuosiin, tuote ei ehkä toimi enää parhaalla mahdollisella tavalla. Myös rakennuksen aukkojen koot ovat saattaneet ajan saatossa muuttua, ja tilanjakoratkaisu kaivata hienosäätöä.

Säännöllinen huolto on liiketoiminnan kannalta loistavaa ennakointia. Tilanjakajien tarkastus, huolto sekä korjaustarpeiden kartoitus pitää tuotteet turvallisina ja helppokäyttöisinä. Ovet soljuvat kiskoillaan ja äänieristykset toimivat moitteetta.

Huollon yhteydessä myös mahdolliset viat huomataan ajoissa, ja kulutuksen jälkiä on mahdollista korjata jo ennen, kuin isompia ongelmia ilmaantuu. Näin liiketoiminnan kannalta tärkeät tilaisuudet sujuvat mutkattomasti ja tapahtumajärjestäjä voi kokea onnistuneensa omassa työssään.

Tilantekijöinä autamme yritystäsi riskienhallinnassa ja varmistamme, että tilanjakoratkaisut toimivat tosipaikan tullen ilman ongelmia. Tutustu huoltopalveluumme tarkemmin täällä.