Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Työtilojen valoisuudesta on tullut uusi kilpailuvaltti työmarkkinoilla

Kansainvälisen Dekon toimitusjohtaja Peter Krogh: Työtilojen valoisuudesta on tullut uusi kilpailuvaltti työmarkkinoilla

Deko on rakennusalalla kansainvälisesti tunnettu tanskalainen brändi ja Pohjoismaiden johtava tilanjakoratkaisuiden toimittaja. Peter Kroghilla, Dekon toisen polven toimitusjohtajalla, on selkeät visiot lasin käytöstä.  

Peter Krogh luotsaa kasvavaa Dekoa eteenpäin panostamalla laatuun ja asiakasymmärrykseen.

 

Kroghin mukaan yrityksen johto kokee toimistotilat yhä useammin johtamisen välineenä, jolla on suora yhteys henkilöstön työtyytyväisyyteen ja myös tuloksellisuuteen. Tilojen viihtyisyydestä ja esteettisyydestä on tullut työnantajille myös uusi kilpailuvaltti, jolla houkutellaan uusia osaajia taloon. Ja valolla on tässä kisassa suuri merkitys, sen me marraskuun kaamoksissa karaistuneet suomalaiset tiedämme.

–Perinteiset toimistotilat eivät enää vastaa yritysten tarpeisiin ja sen henkilöstön toiveisiin. Yhä useampi toimistotila muutetaan lasiseinillä moderniksi toimistotilaksi, jossa ratkaisuiden selkeä ja kaunis visuaalinen ilme sekä tilojen läpi virtaava luonnonvalo tuovat lisäarvoa työntekijöille. Tämä vaikuttaa positiivisesti niin jaksamiseen, työviihtyvyyteen kuin -tehokkuuteenkin, tähdentää Krogh.

Designin merkitys korostuu

Pohjoismaissa asuvilla on selkeä ja yhteinen esteettisyyden taju. Arvostamme tilojen funktionaalisia ominaisuuksia, mutta myös niiden viihtyisyyttä ja kauneutta. Esteettisyydestä onkin tullut yksi tärkeä valintakriteeri lasiseiniä valittaessa akustisten ominaisuuksien ja laadun ohella.

–Tuotteemme ja niiden design puhuttelevat arkkitehtonisesti suomalaisia. Ne ovat linjakkaita ja kauniita. Deko-seinät koostuvat lähes kokonaan lasista, jolloin niiden alumiiniprofiilit ovat todella huomaamattomat. Tämä ominaisuus korostaa skandinaavista, selkeää ilmettä. Myös valikoimamme on yksi markkinoiden laajimmista, Krogh jatkaa.

 

”Tuotteemme puhuttelevat arkkitehtonisesti suomalaisia. Ne ovat linjakkaita ja esteettisesti todella kauniita.”

 

Yhteisöllisyyttä ja yksityisyyttä

Ihmisillä on edelleen syvä tarve kokea olevansa osa työyhteisöä. Avokonttori on siksi ollut hyvä ratkaisu. Keskittymistä vaativissa tehtävissä se on kuitenkin osoittautunut huonoksi ratkaisuksi. Vastaavasti omassa työhuoneessa työskentely eristää ihmisen ja vuorovaikutus muiden kanssa jää liian pieneksi. Työssä tarvittava näkökulmien vaihtaminen ja sparrailu kollegoiden kanssa ei mahdollistu.

– Dekon akustiset ja paloturvalliset lasiseinät ovat oiva ratkaisu, kun haetaan rauhallisia, mutta yhteisöllisiä tiloja. Ne yhdistävät perinteisen työtilan ja avokonttorin parhaat puolet. Työviihtyvyys lisääntyy, kun voi soittaa itselle tärkeää radiokanavaa tai Spotifyn soittolistaa muitten häiriintymättä. Tilassa voi kuitenkin koko ajan kokea olevansa osa työyhteisöä, koska lasiseinän läpi yhteys muihin säilyy, kertoo Krogh.

 

”Laadukkailla lasiseinäratkaisuilla synnytetään visuaalisesti kauniita, viihtyisiä ja tuloksellisia työympäristöjä”


Deko on vuonna 1970 perustettu Pohjoismaiden johtava tilanjakoratkaisuiden toimittaja, jolla on yli 45 vuoden kokemus lasista tilanjakoratkaisuista. FP-Tuotteet edustaa Dekoa Suomessa. Yrityksiä yhdistävät samat arvot. Panostus laatuun ja asiakasymmärrykseen on kaiken toiminnan ytimessä.

 

Lue miten Tuomi Logistiikka hyödynsi Dekon ratkaisuja uusissa toimitiloissaan
Lue lisää Deko-tuotteista: https://fp-tuotteet.fi/tuotteet/lasiseinat/