Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Tilantekijä – kokonaisvaltaista palvelua

Onnistuneen projektin läpiviennissä kyse on kokonaispalvelusta. Ei riitä, että tuotteet tulevat paikalle sovittuna aikana. Tarvitaan myös palvelua, jonka ytimessä on Tilantekijän asiantuntijuus.

FP-tuotteiden back office pitää huolen siitä, että asiantuntijuutta ja apua löytyy projektien kaikkiin eri vaiheisiin. Kun tukea on tarjolla, niin yllätyksiltä vältytään ja projektit etenevät suunnitellusti – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Back officesta löytyy vuosien vankka kokemus erilaisista projektien läpivienneistä. Tämä tiedetään kentällä ja usein suunnittelijat ovat yhteydessä jo heti projektin alkuvaiheessa. Tämä tehostaa kaikkien projektiin osallistuvien tahojen työtä ja edesauttaa aikataulussa pysymistä.

Suunnittelutoimisto Franz Design toteutti yhdessä FP-Tuotteiden kanssa Tampereen Nokia Arenalla sijaitsevan Lapland Hotelsin Lumoamo -konferenssitilan. Heti alkuvaiheessa tehty yhteistyö auttoi projektin ketterässä etenemisessä.

Monet arkkitehdit ja suunnittelijat ovat kiitelleet meitä, sillä ei ole kovin yleistä, että tukea ja apua saa heti suunnitteluvaiheessa. Nokia Arenan Lumoamo-tilan tapauksessa suunnittelutoimisto Franz otti meihin yhteyttä jo pari vuotta ennen rakennustyön alkamista, kertoo projektipäällikkö Pekka Ojala

 

Tilantekijä alusta loppuun

Tarve tukeen huomattiin FP-Tuotteilla jo vuosia sitten. Tästä syystä päätettiin panostaa kokonaisvaltaiseen palveluun. Tällä hetkellä back officella on töissä noin kymmenen asiantuntijaa. Yhtä aikaa käynnissä on parikymmentä isoa projektia, joten joka viikko Tilantekijän asiantuntemusta jaetaan ympäri Suomen.

–  Meillä on laaja tuotevalikoima aina verhokiskoista massiivisiin siirtoseiniin. Jokaiseen tuoteryhmään meiltä löytyy vankka kokemus ja vastaukset mahdollisiin haasteisiin jo suunnitteluvaiheessa, kertoo back officea vetävä Pekka Ojala.

Back officen tarjoama apu ei kohdistu ainoastaan suunnitteluvaiheeseen. Tietotaitoa jaetaan koko projektin ajan kaikille osapuolille ja kaikissa vaiheissa, kuten tuotannon valmistelussa, toimituksissa ja asennuksissa. Tilantekijän asiantuntijuus ja vahva kokemus niin pienistä kuin suurista projekteista antavat vahvat edellytykset onnistuneelle rakennusprojektille.

– Haluamme tarjota enemmän kuin pelkän tuotteen. Me autamme ensimmäisestä ideasta siihen asti, kun kaikki on valmista. Oli kyseessä sitten suunnittelija tai vaikkapa rakennusliike niin meidän back officelta löytyy aina tukea ja apua, summaa Ojala.