Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Tilanjakajien huoltopalvelu nyt saatavilla – tutustu ja varaa esittely

Ahkera käyttö kuluttaa laadukkaintakin tuotetta. Tilantekijöiden huoltopalvelu säätää oikuttelevan tilanjakajan kuntoon ja kartoittaa korjaustarpeet, jotta arki pysyy sujuvana ja turvallisena.

Ajoittain tehtävä määräaikaishuolto on monen toimivan tuotteen edellytys. Autohuolto pitää menopelin kunnossa ja nuohooja savupiipun toiminnan moitteettomana. Myös julkisten tilojen, kuten päiväkotien, koulujen ja hotellien tilanjakajat kaipaavat aika ajoin hienosäätöä.

Me Tilantekijöinä tarjoamme asiakkaillemme nyt huoltopalvelua Pirkanmaan alueella. Huoltopalvelumme on suunniteltu varmistamaan, että julkisten tilojen tilanjakoratkaisut, kuten paljeovet, siirto- ja taittoseinät sekä taiteovet, säilyttävät käyttömukavuutensa ja ominaisuutensa parhaalla mahdollisella tavalla vuodesta toiseen.

Huoltopalveluumme kuuluu tilanjakajien tarkastaminen, huoltaminen ja korjaustarpeiden kartoitus. Näin tuotteet pysyvät turvallisina, äänieristykset toimivat, mahdolliset viat huomataan ajoissa ja kulutuksen jälkiä pystytään huoltamaan jo ennen, kuin isompia ongelmia ilmaantuu.

Käyttöopastus osana palvelua

Tilantekijät ovat tukenasi sujuvassa ja turvallisessa arjessa, jossa tiloista saa irti parhaan mahdollisen hyödyn.

Huoltokäynnillä asiantuntijamme:

  1. tarkastaa tuotteet ja testaa niiden toiminnan
  2. tekee tarvittavat perushuollot, kuten kiskojen, elementtien ja pyörästöjen säädöt
  3. opastaa tarvittaessa tuotteiden käyttöä

Tilanjakoratkaisujen toiminta ei välttämättä ole aina arjen pyörteissä tullut kaikille niiden käyttäjille tutuksi. Siksi huoltokäynnillämme keskitytään tuotteiden lisäksi myös niiden käytön opastukseen. Voit kysyä tuotteiden toiminnasta, ja asiantuntijamme näyttää konkreettisesti, kuinka tilanjakoratkaisuja käytetään mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Hyvin toimivat tilanjakoratkaisut tekevät tilastasi monikäyttöisen areenan erilaisiin tarpeisiin. Huoltopalvelumme varmistaa kanssasi, että aika ei tee tuotteille tepposiaan, ja tuotteiden käyttö sujuu kaikilta vaivattomasti.

Yli 50 vuoden kokemuksella voimme Tilantekijöinä sanoa tuntevamme tuotteemme. Osaamme arvioida tuotteiden todellisen kunnon, tehdä tarvittavat säädöt ja opastaa oikeanlaisessa käytössä.

Kuinka teidän tilanne tilanjakaja toimii? Osaatteko hyödyntää kaikkia sen ominaisuuksia? Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja varaa huoltokäynti tästä.