Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Mikä on, kun tilanjakaja jää käyttämättä?

Kun liikkumaan tarkoitetut tilanjakajat seisovat käyttämättöminä, tila ei palvele käyttäjiänsä parhaalla tavalla. Vuodet voivat tehdä tepposet laadukkaimmallekin tuotteelle, jos säännöllinen huolto jää tekemättä.

Yksinkertaisenkin tilan muodonmuutos monikäyttöiseksi tapahtumien ja touhun areenaksi alkaa toimivista ja helppokäyttöisistä tilanjakoratkaisuista.

Usein oppilaitoksissa ja päiväkodeissa käytetäänkin palje- ja taiteovia tilanjakoratkaisuna, kun huone tai sali halutaan jakaa pienempiin osioihin tai avata suuremmaksi, jotta saadaan lisätilaa lasten puuhailulle. Ääntä eristävä tilanjakaja on meluisassa luokkahuoneessa myös mainio hälyn vaimentaja, kun pienryhmät voivat työskennellä omissa rajatuissa tiloissaan.

Miksi ihmeessä kätevä tilanjakaja kuitenkin joskus seisoo unohtuneena paikoillaan?

Toimiva tilanjakaja, paras tilanjakaja

Joskus tilanjakajat jäävät vähälle käytölle, koska tilanjakoratkaisua ei ole huollettu vuosiin, eikä tuote enää toimi kuten pitäisi. Jo muutamassa vuodessa rakennuksen rakenteet ovat saattaneet elää, ja aukkojen koot ovat voineet jonkin verran muuttua, jolloin tilanjakoratkaisuihin tarvitaan hienosäätöä.

Tilanjakajat tarvitsevatkin huoltoa siinä, missä autosi ajoittain katsastuksen ja hampaasi tarkastuksen. Säännöllinen huolto pitää tilat turvallisina ja helppokäyttöisinä. Mahdolliset viat huomataan ajoissa, ja kulutuksen jälkiä on mahdollista korjata jo ennen, kuin isompia ongelmia ilmaantuu.

Helppoa, kun sen osaa

Toimivakin tilanjakaja saattaa jäädä pölyttymään kiskoilleen, jos sen käyttäminen tuntuu monimutkaiselta. Vaikka tilanjakajan käyttö ei aivan ajokortin suorittamista vaadikaan, on tilanjakoratkaisun käyttökoulutus usein tarpeen.

Tilanjakoratkaisut ovat suuria elementtejä, joiden toiminta ei välttämättä ole arjen pyörteissä tullut kaikille niiden käyttäjille tutuksi. Edellisestä käyttökoulutuksestakin saattaa jo olla aikaa, ja parhaat niksit ovat unohtuneet.

Tilanjakajan käyttöopastus voi myös olla paikallaan uusille tilankäyttäjille. Olemmekin usein saaneet kiitosta asiakkailtamme siitä, että huoltokäyntien yhteydessä Tilantekijöiltä saa hyviä neuvoja ja vinkkejä tilanjakoratkaisujen käyttämiseen.

Usein tuotteista on opittu uutta ja niiden ominaisuuksia on pystytty hyödyntämään entistä paremmin. Esimerkiksi vaivattomalla vivun väännöllä voikin saada tilasta äänieristetyn. Kun Tilantekijä on paikalla, hän voi näyttää konkreettisesti, kuinka tilanjakoratkaisuja käytetään mahdollisimman vaivattomasti.

Tilanjakajien säännöllinen tarkastaminen, huoltaminen ja korjaustarpeiden kartoitus ovat ennakointia parhaasta päästä, ja tuotteiden käyttökoulutus viimeistelee tilojen muokkaamisesta helpon ja nopean operaation.

 

Milloin teidän tilanjakajanne on viimeksi huollettu, ja ovatko kaikki ominaisuudet jo käytössä?