Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.
?>

Erikoistuminen varmistaa siirto- ja taittoseinien laadukkuuden ja kustannustehokkuuden

Haluamme varmistaa, että asiakkaillamme on markkinoiden laadukkaimmat siirtoseinät käytössään. Siksi myymme omien tilanjakoratkaisuidemme lisäksi myös muita tilaa tekeviä tuotteita. Winab on toiminnassaan erikoistunut yksinomaan siirto- ja taittoseiniin, joten se poikkeaa useimmista muista alan toimijoista. Keskittyminen siirto- ja taittoseiniin mahdollistaa tuotteiden korkean ja tasaisen laadun sekä kustannustehokkuuden. Lisäksi Winab panostaa vahvasti tuotekehitykseen, joten voit olla varma, että tuote edustaa uusinta teknologiaa testatusti. Hyvä esimerkki tuotekehityksestä on semi-automaattinen z-varastointi, jossa siirtoseinäelementti ohjautuu itsestään varastointikiskolle. Tämä helpottaa seinän jokapäiväistä käyttöä merkittävästi.

Olemme tehneet yhteistyötä Winabin kanssa jo pitkään. Toimintatapamme ovatkin hioutuneet hyvin yhteen, toiminta on varmaa ja sujuvaa molempiin suuntiin. Siksi uskallammekin luvata, että kaikilla siirto- ja taittoseinätuotteilla palvelumme sujuu varmasti ja tuotteiden laatu pitää.

Siirto- ja taittoseinät soveltuvat kohteisiin, joissa tila halutaan saada jaettua nopeasti toiminnallisiin osiin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi erilaiset neuvottelutilat ja kabinetit sekä näyttely- ja messukeskukset. Siirtoseinä on myös toimiva ratkaisu julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, monitoimihalleihin ja kirjastoihin.

Tutustu siirto- ja taittoseinäratkaisuihimme tarkemmin: https://fp-tuotteet.fi/tuotteet/siirto-ja-taittoseinat/

 

Katso videolta kuinka siirto- ja taittoseiniä käytetään

Siirtoseinä:

https://www.instagram.com/p/BTarxREBuze/?taken-by=fp_tuotteet

Taittoseinä:

https://www.instagram.com/p/BTlCom5hltm/?taken-by=fp_tuotteet

Lasitaittoseinä:

https://www.instagram.com/p/BScEhKvBxf7/?taken-by=fp_tuotteet