Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden ammattilaisille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä FP-Kodin sivuille.

Sonja-suihkuliukuovi

Suihkuliukuovella jaat leveämmänkin pesuhuoneen.

Sonja-suihkuliukuoven saa tavallisesti 2-osaisena, jolloin toinen osa on kiinteä seinä ja toinen liukuva ovi. 3-osaisessa suihkuliukuovessa on reunoilla kiinteät osat ja keskellä liukuva ovi. Suihkuliukuovi voi leveissä ratkaisuissa olla myös pariovellinen. Suihkuliukuovi valmistetaan aina mittojen mukaan, ja sen vakiokorkeus 1 980 mm.

Seinän lasivaihtoehtoina ovat kirkas, savunharmaa, pronssi, grepi ja etsattu (satin). Vaihtoehtoisesti suihkuliukuovi on valmistettavissa Aqua-styreenistä. Myös digiprinttaus lasille on mahdollista. Suihkuseinä on ympärikehystetty luonnonväriseksi anodisoidulla alumiiniprofiililla.

Suihkuliukuoveen saa lisävarusteena läpivientiprofiilin seinällä oleville vesijohdoille sekä kynnyksen, joka estää lattiaa pitkin valuvan veden pääsemisen kuivan tilan puolelle. Kynnyksen käyttäminen edellyttää sitä, ettei sen kohdalla ole veden valumiseen tarvittavaa kaatoa.

Lasimallit

Kirkas
Savunharmaa
Pronssi
Grepi-kuviolasi
Etsattu (satin)

Lisätietoja

Toisena materiaalivaihtoehtona on Aqua-styreeni. Myös digiprinttaus lasille on mahdollista.

Lisätietoja

  • Suihkuliukuovi on ympärikehystetty luonnoväriseksi anodisoidulla alumiiniprofiililla.
  • Lisävarusteena suihkuliukuoveen on saatavilla läpivientiprofiili seinällä olevia vesijohtoja varten sekä kynnys, joka estää lattiaa pitkin valuvan veden pääsemisen kuivan tilan puolelle. Kynnyksen käyttäminen edellyttää, ettei sen kohdalla ole veden valumiseen tarvittavaa kaatoa.
  • Suihkuliukuovi valmistetaan aina mittojen mukaan.
  • Vakiokorkeus on 1 980 mm.